Utleie


Olsby gård tilbyr rimelig overnatting i sjarmerende omgivelser!

Utleie dag-, midtuke-, weekend- eller lengre opphold.

Olsby gård ligger usjenert og vakkert til i et gammelt kulturlandskap på Tangenhalvøya. Den tidligere biodynamiske gården har i 25 år vært leirsted for barn og ungdom fra hele Norden. Stedet har en enkel, men rimelig god standard på soverommene, som har alle størrelser. Gode enkelt-, dobbelt- og sovesaler finnes for opptil 50 personer. Kjøkken og sanitæranlegg er av nyere dato. I tillegg finnes to matsaler og samlingssal for inntil 80 personer.

Stedet kan by på variert friluftsliv og turmuligheter i et vakkert gammelt kulturlandskap. Skogen rundt er en blandingsskog av løv- og bartrær, med rester av gamle bosetninger, et større tjern og stemningsfulle små lysninger. Et rikt dyre- og planteliv gjør dette området til et av landets flotteste turområder! Landskapet er kupert, og har en nydelig utsikt ned mot Mjøsa, den dypeste og største innsjøen i Norge. Dit er det kun en km., med flott bademuligheter fra strand og svaberg.

FOR SKOLEKLASSER

Olsby gård egner seg ypperlig som sted for klasseturer med friluftsliv, og praksisperioder innenfor skogbruk, landskapspleie og landmåling. Stedet har også en liten, enkel scene, i tillegg til en stor samlingssal som i årevis har vært fylt av sang, musikk, lek og teater.

SKOGBRUKSPRAKSIS

Olsby gård for skoleklasser <– klikk for å laste ned info-brosjyre som .PDF

Kontaktperson: anne.marit.bardseth@steinerskolen.no

berer_tommerstokk sbp_v_mjosa sbp_masse_Ved

Bilder fra skogbrukspraksis, Steinerskolen på Hedemarken, høsten 2012

FOR FIRMAER

Olsby kan tilby rimelig overnatting med selvhusholdning, eller catering. Naturnære opplevelser kombinert med sosial hygge kan kanskje være det pusterommet din organisajon eller bedrift trenger?

FAMILIER OG VENNER

Inviter familie og venner til et annerledes opphold i naturskjønne omgivelser. Her kan dere være helt uforstyrret, og feire hverandre og livet på en meningsfylt måte!

PRISER

Utleieprisen er kr. 200,- per person/døgn

Kontakt

Se siden Kontakt for kontakt-informasjon  .